Afscheidsfotograaf een mooi beroep

Afscheidsfotograaf, uitvaartfotograaf, benamingen die allemaal kunnen.

Als afscheidsfotograaf beland je in de meest verschillende omgevingen. Mensen hebben op allemaal verschillende manieren met hun “laatste” wens laten weten hoe en wat ze willen bij een afscheid. Tenminste heel vaak is dit het geval. Om als afscheidsfotograaf aanwezig te mogen zijn bij zo een intieme familie bijeenkomst is bijzonder.
Veel mensen zijn er nog niet van doordrongen dat een afscheid onlosmakelijk is verbonden bij het leven. Daarom is het ook zo ontzettend belangrijk dat we weten dat er na deze dag, nog veel meer dagen zullen komen. Dagen waarin we herinneren. Praten. Nadenken. Om ons heen gaat het leven gewoon door. Langzamerhand neem je de draad ook weer op.
Natuurlijk hangt het ervan af wat er allemaal is gebeurd. Maar in bijna alle gevallen is het belangrijk om te herinneren. Al is het na jaren. Die dag komt er altijd.

herinnering in beeld uitvaartfotografie amersfoort | de nozem fotografie amersfoort | afscheidsfotograaf

Ook in deze gekke tijd van Corona is het belangrijk een goeie vastlegging te krijgen van een dag van afscheid. Daarvoor is dan een afscheidsfotograaf een mooie manier de dag op een integere manier helemaal te volgen. Te volgen in beeld. Voor u zelf, voor uw naasten en wie weet voor familie in het buitenland.
Het spreekt vanzelf dat ik als fotograaf graag de uitvaart reportage maak.

Contact met Herinnering in Beeld | uitvaartfotograaf

Reacties zijn gesloten.