Een herinnering vereeuwigd door Herinnering in Beeld uitvaartfotografie

Een Herinnering vereeuwigd door Herinnering in Beeld uitvaartfotografie

Een herinnering vereeuwigd. We weten het allemaal, er komt een moment van afscheid. Niemand denkt daar bewust over na in deze tijd, waarin zich alles in razend tempo afspeelt. 
Maar opeens is het moment daar! Dan is er veel, heel veel te regelen. U moet gaan nadenken over hoe het afscheid vorm kan worden gegeven. U komt in een rollercoaster terecht van emotie, verdriet en vertwijfeld ratio. En dan is het opeens voorbij……….en begint het verwerken, het lachen en huilen, de herinneringen van hoe het was. Met deze vorm van fotografie wordt deze herinnering vastgelegd. door uitvaartfotograaf | Peter Putters.

Op die dag van dat definitieve afscheid,  wil ik voor en samen met u een mooie en intieme uitvaart reportage maken. Een foto reportage, van de begrafenis of crematie waarmee u later, tijdens uw verwerking, nog eens terug kunt gaan naar deze dag. In alle rust alleen, met uw naasten, uw kinderen of met uw vrienden. Als troost en verwerking.

Bent u op zoek naar een fotograaf in Amersfoort, gespecialiseerd in uitvaart fotografie? Herinnering in Beeld | Een herinnering vereeuwigd, in Beeld! 

een herinnering

Peter Putters uitvaartfotograaf Amersfoort 

Terug Herinnering in Beeld

Volg onze Facebook pagina