Jouw Portret geschreven inclusief fotografie

0 Comment

Een nieuw product bij Herinnering in Beeld: Jouw Portret geschreven inclusief fotografie

Met het aangaan van een nieuwe samenwerking met Jouw Portret is Herinnering in Beeld weer een stapje verder in een mooie bijdrage leveren aan mensen die willen stilstaan bij hun leven bij het heden als herinnering voor later.

jouw portretJouw Portret is een geschreven Portret door Astrid Hooijmaijers.

“Een aantal jaren geleden keek ik naar het programma van Pauw en Witteman en constateerde ik dat de mensen die aan tafel bij hen werden uitgenodigd, iets hadden meegemaakt in hun leven en daarover hadden geschreven, geschilderd of een film hadden gemaakt. Ik dacht toen meerdere malen, ‘Ooit wil ik ook aan die tafel zitten, want mijn leven is ook interessant om te delen. Mijn ervaringen, mijn kijk en mijn ontwikkeling zouden ook een inspiratiebron kunnen vormen voor anderen. Net zoals de ervaringen en ontwikkeling van andere personen mij hebben geïnspireerd en een bijdrage hebben geleverd aan de persoon die ik nu ben geworden en die ik ook wil zijn. ……………..