Uniek product van Uitvaartfotografie

Herinnering in Beeld | uitvaartfotografie | afscheidsfotografie | amersfoort | de nozem fotografie amersfoort

Een uniek product

Wat maakt Herinnering in Beeld nu zo speciaal. Als afscheidsfotograaf bied ik u een uniek product aan na het overlijden van een voor u dierbare. Met de mogelijkheid om een prachtige herinnering te verkrijgen van de dag van het werkelijke afscheid. Een herinnering in de vorm van een intieme uitvaart fotografie reportage. Het is niet meer dan logisch dat  u bij een dergelijk emotioneel moment in een roes leeft en later denkt: wat is er nu toch eigenlijk allemaal gebeurd op die dag?
Zelf  foto’ s en opnames maken is niet een vanzelfsprekend iets en toch, hoe gek ook, is het jammer dat er van die specifieke dag niets meer over is. Een herinnering van deze dag kunt u later zien als een stukje troost! Een stukje verwerking. Uitvaartfotografie is het nieuwe normaal.
Herinnering in Beeld maakt voor u graag die specifieke uitvaartreportage, om de begrafenis, crematie of herdenking van die dag, te laten verworden tot een moment in en uit uw leven waarna u altijd met een diep gevoel van emotie naar terug zal kijken. Een herinnering voor het leven. Belangrijk voor u, voor uw kleinkinderen. Voor uw verwerking.


Terug herinnering in beeld

Volg de officiële Facebook pagina van Herinnering in Beeld

Reacties zijn gesloten.